ΕΠΟ

Στόχος του Μπένετ η αύξηση των Ελλήνων διαιτητών στο πρωτάθλημα

Ο Στιβ Μπένετ
Ο Στιβ Μπένετ INTIME

Διαφορετική αναλογία Ελλήνων προς ξένους διαιτητής έχει κατά νου να εφαρμόσει στη Stoiximan Super League ο Στιβ Μπένετ, όπως και ο ίδιος μετέφερε σε συνάντηση που είχε στη Λάρισα.

Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, θα βρίσκεται την Τετάρτη (24/5) ο Στιβ Μπένετ.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ/ΕΠΟ και υπεύθυνος για τους ορισμούς στα παιχνίδια της Stoiximan Super League πρόκειται να δει τον μεγάλο αγώνα μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:30, Cosmote SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) και να κρίνει άμεσα την απόδοση του Γερμανού Μπριχ, που επέστρεψε στην Ελλάδα για να σφυρίξει άλλη μια φορά.

Την Τρίτη ο Μπένετ ήταν στη Λάρισα και συναντήθηκε με τους διαιτητές της τοπικής Ένωσης σε εκπαιδευτικό μάθημα. Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής σχολίασε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μίλησε για την αναγκαιότητα, που είναι και δική του επιθυμία, να μειωθούν οι ξένοι διαιτητές στα ματς της Stoiximan Super League.

Είναι μια τάση που έχει αρχίσει να επικρατεί στην ΚΕΔ, αφού στόχος του Μπένετ όσο και των υπόλοιπων μελών είναι οι Έλληνες ρέφερι ν' αποκτήσουν περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες έτσι ώστε ν' αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και ν' ανταποκρίνονται σε παιχνίδια υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Μένει να φανεί στην πράξη πόσο θα αλλάξει η αναλογία που ίσχυσε εφέτος.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ