ΑΕΚ

Στόχος επίθεσης κάτοικος της Ν. Φιλαδέλφειας

Στόχος επίθεσης κάτοικος της Ν. Φιλαδέλφειας

Στόχος επίθεσης αγνώστων, έγινε ένας εκ των 17 πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της "Αγιά-Σοφιάς". Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Νέας Φιλαδέλφειας, οι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητο του Γιάννη Ζαμπετάκη.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Γιάννης Ζαμπετάκης έγινε στόχος επίθεσης αγνώστων και πρόκειται για έναν εκ των 17 πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της "Αγιά-Σοφιάς".

Το αυτοκίνητό του υπέστη υλικές ζημιές και πιθανολογείται με βάση το ρεπορτάζ πως πρόκειται για οπαδούς της "Ένωσης". Οι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητό του, ενώ προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

Οι φθορές οφείλονται σε ρίψη βόμβας μολότοφ, ενώ γράφτηκαν στους τοίχους διάφορα συνθήματα με απειλές και τη φράση "μόνο ΑΕΚ".

Τουλάχιστον, ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σπίτι του την στιγμή που έγινε η επίθεση, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

Ο κ. Ζαμπετάκης, έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα πυρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ιδιότητας του οπαδού του Ολυμπιακού, ενώ είναι συνεργάτης του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και δραστήριο μέλος της παράταξης "Δύναμη Πολιτών", του Άρη Βασιλόπουλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ