ΑΕΚ

Στο υπουργείο η ΑΕΚ

Στο υπουργείο η ΑΕΚ

Συνάντηση στον υπουργείο Υποδομών, είχαν οι άνθρωποι της Ένωσης, για το θέμα της υψομετρικής μελέτης του γηπέδου. Εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως προβλέπει πλέον ο νέος νόμος, ο φάκελος που αφορά την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έχει περάσει από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο υπουργείο Υποδομών.

Και επ’ αυτού, έγινε σήμερα (9/5) συνάντηση των ανθρώπων που «τρέχουν» το πρότζεκτ του γηπέδου, με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη. Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τον φάκελο, αλλά διευκρινήσεις σ’ ότι χρειαζόταν, από την πλευρά του υπουργείου.

Μάλιστα στην ΑΕΚ έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την συνάντηση και από το κλίμα. Ενώ υπάρχει η αισιοδοξία, πως άμεσα θα εγκριθεί η υψομετρική μελέτη του νέου γηπέδου και ο φάκελος προκειμένου να βγει η οικοδομική άδεια, θα έχει κλείσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Σε συνέχεια της ψήφισης από το ελληνικό κοινοβούλιο της νομοθετικής ρύθμισης για το θέμα της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης, έγινε σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, των συμβούλων του και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου με εκπροσώπους της Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα απόλυτης συνεργασίας και στη διάρκειά της συζητήθηκαν όλες οι τελικές λεπτομέρειες καθώς και το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης για το έργο του γηπέδου. Συμφωνήθηκε ότι μετά την υποβολή από την πλευρά της «Δικέφαλος» της υψομετρικής μελέτης με ενσωματωμένες τις παρατηρήσεις της Υπηρεσίας του Υπουργείου αναμένεται η έκδοση της έγκρισης της μελέτης μέχρι τις 30 Μαΐου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εντός του Ιουνίου θα εκδοθεί -εκτός απροόπτου- η οικοδομική άδεια ανέγερσης για την έναρξη της κατασκευής του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, Αγιά Σοφιά».

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, στους συνεργάτες του αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, οι οποίες εμπλέκονται στη διαδικασία, για την άμεση ανταπόκρισή τους, τη γενικότερη στάση τους και την έμπρακτη επιθυμία τους για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο, αλλά και χειροπιαστό πλέον στόχο του κόσμου της ομάδας μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ