Στο τελικό του Κυπέλλου η Μπάγερν, 3-2 τη Βέρντερ

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-2 στο Weserstadion τη Βέρντερ Βρέμης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Στον τελικό οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν τη Λειψία. (VIDEO)
Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου εξασφάλισε η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς επικράτησε 3-2 της Βέρντερ Βρέμης στο Weserstadion και ως εκ τούτου στις 25 Μαΐου θα “μονομαχήσει” με τη Λειψία, η οποία από την Τρίτη (23/4) είχε πετάξει εκτός το Αμβούργο με 3-1.
Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Λεβαντόβσκι στο 36′ και έκανε το 0-2 στο 63′ με τον Μίλερ. Μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ, με Οσάκο (74′) και Ράσιτσα (75′), αλλά στο 80′ ο Λεβαντόβσκι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 που έμεινε μέχρι τέλους. Στον πάγκο έμεινε για τη Βέρντερ ο Στέφανος Καπίνο.
ΣΚΟΡΕΡ: 74′ Οσάκο, 75′ Ράσιτσα – 36′, πεν. 80′ Λεβαντόβσκι, 63′ Μίλερ
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μοϊσάντερ, Αουγκούστινσον (81′ Χάρνικ), Μόχβαλντ (65′ Πιζάρο), Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν, Ντάβι Κλάασεν (89′ Γιόχανες Έγκεσταϊν), Κρούσε, Οσάκο, Ράσιτσα.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλκάνταρα (77′ Χάμες Ροντρίγκες), Μαρτίνεθ, Νιαμπρί (58′ Γκορέτσκα), Μίλερ (89′ Ραφίνια), Κομάν, Λεβαντόβσκι.