ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο προσκήνιο ξανά ο Λάτο για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση πρόσληψης του Γκατούζο, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Σύμφωνα με το ισπανικό "eldesmarque" ο Τόνι Λάτο επανέρχεται στο προσκήνιο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας εάν ο Τζενάρο Γκατούζο γίνει ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων.

Ισπανικό δημοσίευμα της "eldesmarque" εμπλέκει τον Ολυμπιακό με το όνομα ενός ποδοσφαιριστή, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους, τον Τόνι Λάτο.

Ο 25χρονος αμυντικός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια στο τέλος της σεζόν κι έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις της ισπανικής ομάδας για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αμφότερες δεν ανταποκρίνονταν στα οικονομικά "θέλω" του, με τον αριστερό μπακ να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Βαλένθια έπειτα από έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών ο Τζενάρο Γκατούζο επαναφέρει στο προσκήνιο τον νεαρό μπακ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ιταλού κόουτς από την θητεία του στον ισπανικό σύλλογο.

Τη φετινή σεζόν ο Λάτο έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τη Βαλένθια για να ζητήσει την απόκτηση του Τόνι Λάτο, με την ισπανική ομάδα να δίνει αρνητική απάντηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ