ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο νοσοκομείο ο Πελέ, άγνωστη η αιτία της νοσηλείας του

Ο Πελέ στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας 2018
Ο Πελέ στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας 2018 © 2017 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το Athletic, ο Πελέ βρίσκεται στο νοσοκομείο τις έξι τελευταίες μέρες με άγνωστο πρόβλημα υγείας, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Πελέ τις τελευταίες έξι μέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic. Ο λόγος της νοσηλείας του Βραζιλιάνου θρύλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι άγνωστος.

Πάντως, ο business manager του Πελέ, Τζο Φράγκα, ήταν καθησυχαστικός και με μήνυμά του τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος: "Κάνει τεστ, σκαναρίσματα, αιματολογικές κλπ. Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα" ανέφερε συγκεκριμένα ο συνεργάτης του 80χρονου Βραζιλιάνου.

Η Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globo σχολίασε πως το άγνωστο αυτό ιατρικό πρόβλημα ανακαλύφθηκε έπειτα από εξετάσεις ρουτίνας στο νοσοκομείο Άλμπερτ Άινσταϊν στο Σάο Πάολο.

Πριν από πέντε μέρες ο Πελέ με μήνυμά του στο Instagram είχε γράψει πως δεν λιποθύμησε, όπως είχε διαρρεύσει στα διεθνή ΜΜΕ: "Παιδιά δεν λιποθύμησα, η υγεία μου είναι σε καλή κατάσταση. Πήγα στο νοσοκομείο για τις καθιερωμένες εξετάσεις μου, τις οποίες δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω λόγω της πανδημίας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ