ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο μηδέν Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης

Στο μηδέν Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης
INTIME SPORTS

Χωρίς σκορ έληξε το φιλικό του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο έγινε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Κοντά σε Ουρουγουανό μέσο, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα, οι "κυανέρυθροι".

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και να βγάλουν οι προπονητές κάποια συμπεράσματα είχαν τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Απόλλωνα Σμύρνης μέσω του φιλικού που έδωσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

"Κυανέρυθροι" και "ελαφρά ταξιαρχία" έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα είχε και από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος καλύτερη ήταν η ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη, ενώ τον πρώτο λόγο στο δεύτερο μέρος είχαν οι παίκτες του Νίκου Παντέλη. Ωστόσο καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (46' Παντίδος), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης (46' Κουλουχέρης), Τόσκας (26' Παναγιωτούδης. 80' Λιόλιος), Ντούνης (46' Κολοβός), Μητρόπουλος (63' Καλτσάς), Καμπάνταης (46' Μαρουκάκης), Λάσνικ (46' Μενδρινός), Πάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας (46' Γκόμες), Αργυρόπουλος (46' Χατζηζήσης), Παντελιάδης (46' Κανακούδης), Ζουέλα, Δεληζήσης (46' Βέρτζος), Αλβάρες (60' Τσοκάνης), Κόρμπος (46' Τσεμπερίδης), Μίνγκας (46' Τσιλιγκίρης), Γκουέλα (46' Φαρινόλα), Μπλάζεκ (46' Διαμάντης), Μπάρκογλου (46' Πετρόπουλος).

*** Κοντά σε Ουρουγουανό μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του βρίσκεται ο Πανιώνιος. Από τη στιγμή που η περίπτωση του Ζίτο δεν προχώρησε οι άνθρωποι του ιστορικού στράφηκαν στον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ