ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στην Tianjin Quanjian έναντι 45 εκατ. ευρώ ο Κάλινιτς”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Marca", η Tianjin Quanjian ήρθε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς έναντι 45.000.000 ευρώ.

Η πίεση της Tianjin Quanjian προς τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, αν λάβουμε υπόψιν το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Marca” που κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιταλική ομάδα θα “καρπωθεί” 45.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Κροάτη επιθετικού, πέντε λιγότερα απ’ τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Κάλινιτς ήταν η δεύτερη επιλογή του προπονητή της Tianjin Quanjian, Φάμπιο Καναβάρο, καθώς ο βασικός στόχος ήταν ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά η Τσέλσι ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Θυμίζουμε πως οι “Βιόλα” απέκτησαν τον 29χρονο επιθετικό το καλοκαίρι του 2015 έναντι 5.500.000 ευρώ απ’ την Ντνίπρο, με τον Κροάτη να έχει τη φετινή σεζόν 12 γκολ και 3 ασίστ σε 24 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ