Στην τελική ευθεία του προπονητή

Την Παρασκευή θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα για το νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και θα παρθούν οι αποφάσεις για το νέο ομοσπονδιακό μας εκλέκτορα
Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά. Άλλη περίπτωση παίζει περισσότερο, άλλη λιγότερο, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι αναρίθμητα και θα πρέπει να περιμένουν άπαντες την Παρασκευή, ώστε να γίνουν… σοφότεροι.
Η εύρεση ενός προπονητή που θα αντικαταστήσει επάξια τον Φερνάντο Σάντος και θα ταιριάξει γάντι στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Εθνικής μας ομάδας δεν είναι εύκολη δουλειά. Εντούτοις, πρέπει να γίνει, διότι ο Πορτογάλος αποχωρεί μετά το Μουντιάλ και πρέπει ο διάδοχός του να αναλάβει άμεσα.
Ο Γιώργος Σαρρής έχει κάνει πλειάδα συναντήσεων με διάφορους προπονητές, κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει και την Παρασκευή στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα και θα παρθεί η τελική απόφαση. Στόχος είναι να έρθει ο κατάλληλος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Περιπτώσεις όπως αυτές του Σα Πίντο, του Γιολ, του Ταρντέλι παίζουν δυνατά, ο Φαν Ντε Μπρομ επίσης έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και ενδιαφέρεται, ο Χουάντε Ράμος πάντα είναι ένα όνομα που ακούγεται έντονα, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι απλή, ενώ μην αποκλείουμε και την έκπληξη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ομοσπονδία κοιτάζει και το ενδεχόμενο ενός ηχηρού ονόματος πρώτης γραμμής για τον πάγκο της Εθνικής, όμως με ένα κασέ… ρεαλιστικό και μέσα στα οικονομικά της πλαίσια.
Το όνομα του Κλάουντιο Ρανιέρι έχει πέσει στο τραπέζι μετά και το τέλος της συνεργασίας του με τη Μονακό, η SportDay σήμερα (27/5) αναφέρει πως Έλληνας μάνατζερ προθυμοποιήθηκε να ερευνήσει την υπόθεση, πήρε το “πράσινο φως”, αλλά δεν έχει επανέλθει με κάποια ενημέρωση, όμως σίγουρα είναι μια δύσκολη περίπτωση, διότι έπαιρνε πολλά στους Μονεγάσκους.
Όπως και να ‘χει, το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε τον άνθρωπο που θα αναλάβει την θέση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.