ΞΑΝΘΗ

Στην τελική ευθεία

Χωρίς τους τραυματίες Πόι, Στιούαρτ, Σάντος, Σταθάκη και Γκσπούρνινγκ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Εν αναμονή του νέου προπονητή.

Με προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη, η προετοιμασία της Ξάνθης για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική και στην προπόνηση της Πέμπτης δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων με αρκετές ασκήσεις.

Σ’ αυτές δεν συμμετείχαν οι γνωστοί τραυματίες (Πόι, Στιούαρτ, Σάντος, Σταθάκης) ενώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα γι’ άλλη μία μέρα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι που επέστρεψε μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του στο 3-1 επί του Μάλι. Αντίθετα την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει ο Έλληνας διεθνής με την Νέων, Παύλος Καθάριος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές για τον νέο προπονητή με τον Ισπανό Θιγάντα να είναι πάντα στο προσκήνιο αλλά και να εξετάζονται και άλλες περίπτωσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ