ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην "πράσινη" ατζέντα οι Βάργκας, Μασούντ και Γιουνές

Στην "πράσινη" ατζέντα οι Βάργκας, Μασούντ και Γιουνές

Οι Ρόναλντ Βάργκας, Σοτζέι Μασούντ και Χαμζά Γιουνές θα απασχολήσουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σε συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θέλει να καλύψει τα πιο σημαντικά του ρόστερ, το συντομότερο δυνατό. Η αναζήτηση θα προχωρήσει παράλληλα με τις αποδεσμεύσεις όσων δεν υπολογίζονται, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.

Από τη Super League έχουν ξεχωρίσει μερικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται καλές περιπτώσεις. Όπως ο Ρόναλντ Βάργκας, με τον οποίο έχει πραγματοποιηθεί μία επαφή αλλά έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και στις επόμενες ημέρες, ο ατζέντης του θα μιλήσει ξανά με τον Λυμπερόπουλο.

Ο διακαής πόθος του Ουζουνίδη είναι ο Σοτζέι Μασούντ, τον οποίο θέλει από τον Ιανουάριο. Ο 48χρονος προπονητής έχει μιλήσει με τον Ιρανό χαφ και θέλει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό και λογικά, σύντομα θα μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο για το οικονομικό κομμάτι.

Ακόμα μία αξιοπρόσεκτη επιλογή για την επίθεση είναι ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος στράικερ σκόραρε 19 γκολ στη Superleague με την Ξάνθη και είναι ελεύθερος, με τον Ουζουνίδη να τον θεωρεί μία αξιόπιστη εναλλακτική για το σκοράρισμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ