ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην πατρίδα του ο Ζαρντίμ

INTIME SPORTS

Χωρίς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καθώς ο Πορτογάλος πραγματοποίησε έκτακτο ταξίδι στην πατρίδα του, εξαιτίας των πυρκαγιών που απειλούν το σπίτι του. Πολλή δουλειά με την μπάλα για τους ερυθρόλευκους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έδωσε το “παρών” στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς είχε ήδη αναχωρήσει για την Πορτογαλία, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάει στην πατρίδα του.

Ενημερώθηκε πως οι φωτιές πλησιάζουν κοντά στην περιοχή που υπάρχει το σπίτι του και ενημέρωσε την διοίκηση πως θα πρέπει να πάει στην Πορτογαλία.

Το αίτημα του σαφώς και έγινε δεκτό, καθώς ο 38άχρονος τεχνικός θέλησε αυτές τις δύσκολες ώρες να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του, δούλεψαν πολύ με την μπάλα κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης στο Ρέντη. Αύριο (21/07) θα προπονηθούν στις 08:30.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση:

“Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν και το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Αρκετή ποικιλία σε ασκήσεις περιελάμβανε και το απογευματινό πρόγραμμα της Παρασκευής για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Στις 19:00 πάτησαν το γήπεδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και άρχισαν και άρχισαν την προπόνησή τους με ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις.

Αμέσως μετά έδωσαν έμφαση στην τεχνική, δουλεύοντας πολύ τις πάσες τους, αλλά και τον έλεγχο της μπάλας, με τα πόδια, το στήθος και το κεφάλι. Μία άσκηση η οποία είχε πολλές παραλλαγές και διήρκεσε αρκετή ώρα.

Ακολούθως, οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο πήγε στο γυμναστήριο και έκανε ειδικό πρόγραμμα, ενώ το δεύτερο έμεινε στο γήπεδο και δούλεψε πολύ στην τεχνική και τις πάσες. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει εκτός γυμναστηρίου δούλεψαν πολύ στα τελειώματα των φάσεων.

Εν συνεχεία πήγαν στο γυμναστήριο και τη θέση τους στο γήπεδο πήραν οι υπόλοιποι παίκτες. Αυτοί δούλεψαν για λίγη ώρα στην αμυντική λειτουργία και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τεχνικής, με γρήγορες πάσες και «ένα-δύο». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και διατάσεις και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ανανεώνουν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου, στις 8:30.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί, όπως και ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ