Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Παναχαϊκή ο Κουτσοσπύρος

Στην Παναχαϊκή ο Κουτσοσπύρος
Κουτσοσπυρος

O Χρήστος Κουτσοσπύρος θα φορέσει τελικά την φανέλα της Παναχαϊκής

Ο Αλέξης Κούγιας αρνούνταν μέχρι χθε ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του από την Πατρινή ομάδα για τους επόμενους 6 μήνες.
Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει τα εξής: " Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κουτσοσπύρου. Η επίσημη παρουσίασή των ποδοσφαιριστών Κουτσοσπύρου και Λαμπρόπουλου θα γίνει την Δευτέρα 12 Γενάρη στις 17.30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο".

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αποκάλυψε ότι δύο είναι τα ονόματα των παικτών από την Κροατία που απασχολούν την Πατρινή ομάδα. Και ο Μάριαν Βούκα και ο Μάριαν Μαρούνα είναι στόχοι της Παναχαϊκής, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Υπογράμμισε ότι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 26χρονο αμυντικό της Καλαμάτας, Γιώργο Μάρρη.

Mακρής: "Eίμαι σκασμένος..."


Για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αίαντα Σαλαμίνας ο Κώστας Μακρής με δήλωση στον "Σπορτ FM Πάτρας" από την μακρινή Αυστραλία δηλώνει απογοητευμένος και ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να κρίνει τον ίδιο και τον Αλέξη Κούγια στο τέλος της σεζόν. Η δήλωση αναφέρει τα εξής:

" Από την Τετάρτη το απόγευμα είμαι σκασμένος όχι τόσο για την άδικη ισοπαλία της ομάδας, αλλά γιατί είδα τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, να τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν μπορώ να βλέπω αδέλφια να σκοτώνονται μεταξύ τους. Είναι σαν ένας πατέρας να βλέπει τα παιδιά του να σκοτώνονται μέσα στο σπίτι τους. Πάμε στο γήπεδο για ένα σκοπό, να στηρίξουμε την ομάδα μας. Στο γήπεδο μέσα όλοι είμαστε Παναχαϊκή. Τα πολιτικά πρέπει να φύγουν από το γήπεδο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος Αλέξης Κούγιας, το τελευταίο διάστημα, είναι κάτω από φοβερή πίεση που έχει γίνει αφόρητη τις τελευταίες ημέρες. Ήρθε με καλό σκοπό στην ομάδα. Δεν ήρθε για να δημιουργήσει πρόβλημα, είναι ένας παρεξηγημένος και αδικημένος άνθρωπος που έχει μεγάλη καρδιά και είναι ψυχάρα. ΄Ηρθε να βάλει τα ωραία του λεφτά για να δει την Παναχαϊκή να φτάνει ψηλά. Μην τον κατακρίνουμε αμέσως. Ας μας αφήσουν να ολοκληρώσουμε το έργο μας και ας μας κρίνουν στο τέλος της χρονιάς. Ας κριθεί ο Κούγιας και ο Μακρής τον Μάιο. Τίποτα δεν χάθηκε, στο χέρι μας είναι η άνοδος. Και όσοι λένε για μένα, πως ήρθα στην Αυστραλία για να κάνω μπάνια, είναι ηλίθιοι. Έχω επιχειρήσεις, αλλά σκίζομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα, για να είμαι κοντά στην ομάδα. Πρέπει όμως να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της Παναχαϊκής και να αποφύγουμε βαρύς χαρακτηρισμούς, που απευθύνονται σε μία απειροελάχιστη μειοψηφία των φιλάθλων. Ο Αλέξης ότι είπε, το είπε σε μία στιγμή εκνευρισμού και θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε και ότι ειπώθηκε, έγινε κάτω από την επήρεια της οργής λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο. Εγώ ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, ζητάω συγνώμη από τον κόσμο της Πάτρας. Ο Αλέξης Κούγιας έχει μεγάλη καρδιά και πρέπει να κατανοήσουμε την πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα και με θέματα που δεν αφορούν την Παναχαϊκή. Η ομάδα θέλει ηρεμία και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στην ομάδα. Εμείς δε χρειάζεται να δίνουμε το δικαίωμα από μόνοι μας, έτσι ώστε να βγει μία κακή εικόνα για την Παναχαϊκή. Εγώ σαν Κώστας Μακρής, γλάστρα δεν έχω γίνει ποτέ, και ούτε θα γίνω. Προτιμώ να αποχωρήσω, παρά να γίνω γλάστρα. Πιστεύω πολύ στη συνεργασία μου με τον Αλέξη Κούγια. Ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα καλό έργο στην Παναχαϊκή και θα πετύχουμε. Στο δικό μας χέρι είναι η άνοδος και πιστεύω ότι το Μάιο που θα κάνουμε το γύρο του θριάμβου, θα έχουν ξεχαστεί τα χθεσινά γεγονότα και όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε την άνοδο της Παναχαϊκής στη Β’ Εθνική. Κώστας Μακρής"







TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ