Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Καλλονή ο Λουτσιάνο

Στην Καλλονή ο Λουτσιάνο
INTIME SPORTS

Την 13η ομάδα στην καριέρα του βρήκε ο Λουτσιάνο. Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής συμφώνησε με την Καλλονή. Λουτσιάνο: "Να βοηθήσω για την άνοδο"

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και σε λιγότερο από 24 ώρες βρήκε την ποδοσφαιρική του στέγη.

Οι προηγούμενες ομάδες του Λουτσιάνο ήταν οι Σάντος, η Ξάνθη (τέσσερις φορές), η Καστοριά, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα, η Πορτουγκέζα, η ΑΕ Λεμεσού,ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ και η Παναχαϊκή.

Ο 39χρονος Λουτσιάνο θα είναι συμπαίκτης με τον Καρτάλη, τον οποίον και γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " H ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα".

"Έρχομαι να βοηθήσω"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛΚ, ο Λουτσιάνο τόνισε πως μετακόμισε στην ομάδα της Λέσβου για να βοηθήσει να επιτευθεί ο στόχος της ανόδου.

" Έρχομαι στην Καλλονή για να βοηθήσω να γίνει πραγματικότητα το όραμα που έχει ο πρόεδρος της ομάδας. Ο κ. Μιχαλάκης, μου μίλησε για τις βλέψεις που έχει για αυτή την ομάδα και μου έδειξε πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει στο νησί σας.

Έρχομαι στη Καλλονή, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει του στόχους της αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι πολύ που θα συναντήσω του παλιούς μου συμπαίκτες αλλά και καλούς φίλους Σωτήρη Αντωνίου και Προκόπη Καρτάλη", είπε χαρακτηριστικά στο "Kalloni.net".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ