Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Επισκοπή ο Κοζανίδης

Στην Επισκοπή ο Κοζανίδης

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟ Επισκοπής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Κοζανίδη

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε την Δευτέρα η Επισκοπή, καθώς η ομάδα του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Κοζανίδη.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να προσφέρει αρκετά με την εμπειρία του στην ομάδα της Κρήτης, καθώς συνολικά έχει 461 συμμετοχές και 86 τέρματα στις Επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Κοζανίδη για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Στέλιος Κοζανίδης γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1973 στη Γαρίπα Ηρακλείου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε ομάδες Α', Β' και Γ' Εθνικής, έχοντας συνολικά 461 εμφανίσεις και 86 τέρματα στις επαγγελματικές κατηγορίες".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του o έμπειρος μέσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. " Χαίρομε που θα αγωνιστώ σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο όπως είναι η Επισκοπή και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου, δικαιώνοντας τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω και πάλι σε ομάδα του Ρεθύμνου αφού εδώ βρίσκετε η οικογένεια μου και το σπίτι μου".

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ