ΠΑΟΚ

Στην ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης στην Τούμπα
Ο Γιώργος Σαββίδης στην Τούμπα INTIME

Σήμερα (09/12, 14:00) θα συζητηθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τον πρόεδρο της Νίκο Τζουλάκη να  απέχει από τη διαδικασία, η υπόθεση που αφορά στη δήλωση του Γιώργου Σαββίδη

Για σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης με τη «δήλωση» του Γιώργου Σαββίδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ΠΑΟΚ στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ εξανάγκασε στην ουσία τον πρόεδρο της Νίκο Τζουλάκη να απέχει από τη συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλλοντας τον ρόλο του στην υπόθεση «περί πολυιδιοκτησίας» και έτσι στη διαδικασία θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Κουμπής.

Ο Δικέφαλος θα παραστεί με το νομικό του επιτελείο ενισχυμένο από τους νομικούς που εκπροσωπούν τον Γιώργο Σαββίδη. Οι νομικοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι κατά της διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης θα αποδειχθεί πως όταν ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε την δήλωση για τη συμμετοχή του στο ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κανένα βούλευμα σε βάρος του δεν είχε καταστεί αμετάκλητο όπως ισχυρίζεται η ΕΕΑ.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ήδη από καιρό ο Γιώργος Σαββίδης έχει παραιτηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η αντικατάσταση του θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 του μήνα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ