ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Μπελέκ

Στην ΑΕΚ ο Μπελέκ
INTIME SPORTS

Εντός των επόμενων 48 ωρών θα επισημοποιηθεί ο δανεισμός του 18χρονου καμερουνέζου μέσου από την Ουντινέζε. Θα μείνει στην ΑΕΚ για μία σεζόν και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αίσιο τέλος είχε η έκβαση της υπόθεσης του Στιβ Μπελέκ ο οποίος (τουλάχιστον) για μία σεζόν θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Η Ουντινέζε απέστειλε το υπογεγραμμένο προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές το οποίο θα αποκτήσει μορφή συμβολαίου όταν ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.


Ο Μπελέκ τρέλανε κόσμο με τις εμφανίσεις του τη σεζόν 2009-10, στο ξεκίνημα της οποίας ήταν μόλις 16 ετών! Η Ουντινέζε τον απέκτησε από τον Πανθρακικό αντί 1 εκατ. ευρώ και τώρα συμφώνησε να τον παραχωρήσει ως δανεικό στην ΑΕΚ αφού ο 18χρονος φορ περιοχής δεν κρίθηκε ως επαρκής και έτοιμος για αγώνες του Καμπιονάτο στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία.

Η ομάδα από το Ούντινε δεν συζητεί πάντως το ενδεχόμενο πώλησής του και θα τον περιμένει πίσω με την ελπίδα ότι μελλοντικά θα είναι ο βασικός επιθετικός της, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί άμεσα αφού οι στόχοι της είναι πολύ υψηλοί μετά και την εξασφάλιση μίας θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Από την περυσινή υπερπλήρη επιθετική φαρέτρα της Ένωσης, μόνο ο 36χρονος Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει καθώς οι Τζιμπούρ, Σκόκο και Μπλάνκο αποτελούν παρελθόν.


Πλέον από τα σίγουρα η ΑΕΚ ποντάρει στα... λαχεία αφού για τις θέσεις των προαναφερθέντων προορίζονται ποδοσφαιριστές που αποτελούν στοιχήματα, καθώς η Ένωση δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για σπατάλες. Μετά τον Μπελέκ και τον Σιαλμά, μένει μία θέση κενή την οποία ενδέχεται να καλύψει ο Ισπανός Κίνι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ