ΑΕΚ

Στη Βουλγαρία για το deal με Βάργκας!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (4/6) στη Σόφια όπου και είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ρόναλντ Βάργκας. Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του deal βρίσκεται η AEK.

O τεχνικός διευθυντής της AEK, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, είχε προγραμματίσει ταξίδι στη Βουλγαρία για να μιλήσει με τον μάνατζερ του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα, Νικολάι Ζεϊνόφ για τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν το πρωί και έκαναν μια πρώτη συζήτηση για τη μεταγραφή του Βάργκας, ωστόσο η καθοριστική συνάντηση αναμένεται να γίνει το βράδυ όπου και θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Όλα δείχνουν πως ο 28χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον “Δικέφαλο”, καθώς έχει ακούσει και έχει δει τη δυναμική της ομάδας.

Πηγή: aek1924.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ