ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Άντονι Ελανγκά

Manchester United's Anthony Elanga reacts after failing to score during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Anthony Elanga reacts after failing to score during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Feb. 26, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) RUI VIEIRA ASSOCIATED PRESS

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντονι Ελανγκά, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του 21χρονου Σουηδού εξτρέμ μέχρι το 2028.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ με κάθε επισημότητα είναι ο Άντονι Ελανγκά, με τον 21χρονο Σουηδό εξτρέμ να υπογράφει στην αγγλική ομάδα με ορίζοντα πενταετίας.

Ο Ελανγκά προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία ως επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα.

Η Νότιγχαμ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, ξοδεύοντας γύρω στα 17.5 εκατομμύρια εευρώ για να τον κάνει δικό της, με τον νεαρό ταλαντούχο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο στην ομάδα, αποτελώντας την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου μετά τον Όλα Αϊνά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ