Στη μοιραία πτήση, μητέρα παίκτη της Ρεάλ

Σπανέρ
Ανάμεσα στους 153 επιβάτες της μοιραίας πτήσης της Spanair ήταν και η μητέρα του Βούλγαρου επιθετικού της Ρεάλ, Κοζουχάροφ
Ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης, ήταν και η μητέρα του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρτιν Κοζουχάροφ.
Συγκεκριμένα είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες στη Μαδρίτη προκειμένου να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον γιο της.
Ο Κοζουχάροφ πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό λίγα λεπτά πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους “μερένχες”.
Παρά την αγωνία του αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο πιάνοντας καλή απόδοση. Ο Βαλκάνιος επιθετικός ενημερώθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος εργάζεται στα Κανάρια Νησία για την έκρηξη του αεροσκάφους, ωστόσο παρά την αγωνία του προτίμησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της “βασίλισσας”.