ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στη Μίλαν ο Ψεύτης του Αστέρα

Στη Μίλαν ο Ψεύτης του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τον 17χρονο τερματοφύλακα, Φώτη Ψεύτη, δανεικό στην Μίλαν, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ένα σημαντικό βήμα περιμένει τον 17χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Φώτη Ψεύτη. Ο νεαρός, ύψους 1.90, γίνεται ακόμη ένας παίκτης των Αρκάδων, που μετακομίζει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ψεύτη στην Μίλαν με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, ενώ το καλοκαίρι θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του από την ιταλική ομάδα.

Η ομάδα της Αρκαδίας έχει ανοίξει δίαυλο με την Ιταλία. Στους ροσονέρι ανήκει επίσης ο Νίκος Μιχελής που παραχωρήθηκε από τον Αστέρα, ενώ ένα σημαντικό ποσό έβαλε στα ταμεία του από την πώληση του Γιώργου Κυριακόπουλου στην Σασουόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

Ο τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης παραχωρείται στην Milan με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του.

Η συμφωνία μας με μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Milan έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες του ΑΣΤΕΡΑ με κορυφαία ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση, να εμπιστευόμαστε τα τμήματα υποδομής μας και να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά να γίνονται οι πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.

Ευχόμαστε στον Φώτη να πραγματοποιήσει κάθε ποδοσφαιρικό του όνειρο κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με χαρά την εξέλιξή του".

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΨΕΥΤΗ

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Νιώθω ευλογημένος, έχω συναισθήματα που δύσκολα μπορούσα να φανταστώ ότι θα νιώσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αυτή την ευκαιρία. Πολύ περισσότερο θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς των ανθρώπων του με εμένα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλους όσους κόπιασαν για να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να κάνω αυτό το άλμα καριέρας.

Βρίσκομαι σε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό club, η Milan είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ