ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στη Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίας

Στη Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίας
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ είναι και επίσημα πλέον ο Λούις Ντίας, με την Λίβερπουλ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Πόρτο και τον Κολομβιανό διεθνή επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους.

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούις Ντίας από την Πόρτο προχώρησε την Κυριακή (30/1) η Λίβερπουλ, με τους ρεντς να κάνουν γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως ήρθαν σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο για τον 25χρονο Κολομβιανό φορ, ο οποίος από την πλευρά του υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, η Λίβερπουλ συμφώνησε να καταβάλλει στους δράκους το ποσό των 37,5 εκατομμυρίων λιρών ενώ στο deal προβλέπονται και μπόνους ύψους 12,5 εκατομμυρίων λιρών, με την Πόρτο από την πλευρά της να δέχεται να παραχωρήσει τον παίκτη με ποσό λιγότερο από τα 67 εκατομμύρια λίρες που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Ντίας, που μέτρησε 41 γκολ σε 125 συμμετοχές με την Πόρτο στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στο Ντραγκάο, επέλεξε τη φανέλα με το Νο 23, ενώ η περιπέτειά του στο Νησί θα αρχίσει την Πέμπτη (3/2) μετά τον αγώνα της Κολομβίας κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σημειώνεται πως η φετινή σεζόν βρίσκει τον Κολομβιανό να έχει πετύχει 14 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος με την Πόρτο, ενώ πριν κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη το 2019 είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις φανέλες των Barranquilla FC και Junior FC.

"Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο χαρούμενος για το κλείσιμο αυτής της συμφωνίας που φέρνει τον Λουίς στην Λίβερπουλ. Είναι ένας παίκτης πεινασμένος για επιτυχία και ξέρει ότι πρέπει να παλεύεις για να παίρνεις αυτό που θέλεις.

Είναι μαχητής, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι ένας ικανότατος ομαδικός παίκτης που έχει πάντα το γκολ στο μυαλό του", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ