THE SPORTS ECONOMIST

Στη λίστα της Λοριάν ο Δουβίκας

Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Μια ακόμα ομάδα, η γαλλική Λοριάν, προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Τάσο Δουβίκα, με την Ουτρέχτη να περιμένει δικαιολογημένα βάσει των πεπραγμένων του Έλληνα επιθετικού και των μνηστήρων που υπάρχουν γι’ αυτόν, ικανοποίηση των αξιώσεων της για την παραχώρηση του "Δούβι".

Όταν πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie, τότε το μπορεί να είναι εντός πλαισίου, αναμενόμενο και δεκτό στην οικονομία μιας μεταγραφικής συζήτησης, έστω και ως σενάριο. Πόσο μάλλον όταν όλο το προσφερόμενο πακέτο ενισχύει την όποια σχετική σεναριολογία.

Το δεδομένο σε κάθε περίπτωση είναι πως ο Τάσος Δουβίκας έχει προκαλέσει βλέμματα πάνω του με τα όσα, ειδικά φέτος, κάνει στην Ουτρέχτη, όντας αρχισκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος (με 14 γκολ).

Ενδεικτικότερο το γεγονός ότι κι η ομάδα του προετοιμάζεται για μια πώληση το καλοκαίρι, έχοντας συγκεκριμενοποιήσει τις αξιώσεις της προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Απολύτως λογική και βάσιμη η προσδοκία της Ουτρέχτης για μια επικερδέστατη άμεση πώληση μιας και τώρα, στο ερχόμενο καλοκαίρι δηλαδή, μοιάζει να είναι το ιδανικό timing, ώστε να κεφαλοποιηθεί η εξέλιξη κι η αδιαμφισβήτητη πρόοδος του "Δούβι", ο οποίος επίσης από την πλευρά του περιμένει το step up.

Αυτονόητο συνεπώς να υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες τόσοι που να δικαιολογούν τις εκτιμήσεις περί καλοκαιρινής μεταγραφής. Και μνηστήρες, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Μια εξ αυτών είναι η γαλλική Λοριάν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, έχει ξεχωρίσει τον διεθνή επιθετικό, έχοντας μάλιστα ενημερώσει σχετικά όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά αναζητώντας επιθετικό, ο 24χρονος Έλληνας καλύπτει αρκετές από τις προϋποθέσεις αυτής της αναζήτησης (ηλικιακά, αγωνιστικά χαρακτηριστικά, συνολικό προφίλ) και δεδομένα απασχολεί σοβαρά τους υπεύθυνους του γαλλικού συλλόγου.

Το κατά πόσον θα φτάσει να αποτελέσει προτεραιότητά τους, το κατά πόσον είναι σε θέση η Λοριάν να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ουτρέχτης και πόσο μάλλον σε έναν ανταγωνισμό, ο οποίος αναμένεται πλειοδοτικός το καλοκαίρι, δεν θα αργήσει να φανεί.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ