EURO 2020

Στέρλινγκ: "Είναι καθαρό πέναλτι, με βρήκε με το πόδι του"

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020 με την επικράτηση επί της Δανίας
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020 με την επικράτηση επί της Δανίας @ 2021 CARL RECINE/ AP IMAGES

Κατηγορηματικός ως προς τη φάση του πέναλτι υπέρ της Αγγλίας από το οποίο προήλθε το 2-1 κόντρα στην Δανία εμφανίστηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι να υποστηρίζει πως δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από αντίπαλό του.

Η Αγγλία πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020 νικώντας με 2-1 την Δανία, με τη φάση που έκρινε το ματς να έρχεται στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Τότε που ο Στέρλινγκ πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, για να ελιχτεί ανάμεσα σε Μάλε και Γένσεν και να πέσει στο έδαφος, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι μετά τη συγκεκριμένη επαφή και να δίνει το δικαίωμα στον Κέιν να σκοράρει, έστω και με διπλή προσπάθεια.

Το πέναλτι αυτό προκάλεσε αρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς Δανών αλλά και των... Ιταλών που θα βρεθούν απέναντι στους Άγγλους στον τελικό της Κυριακής, με τον Στέρλινγκ ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως ήταν καθαρή η παράβαση:"Μπήκα μέσα στην περιοχή, άπλωσε το πόδι του και με βρήκε, είναι καθαρό πέναλτι".

Όσο για το ματς, δήλωσε μεταξύ άλλων:"Έπρεπε να μοχθήσουμε. Είναι η πρώτη φορά που δεχτήκαμε γκολ στη διοργάνωση και θεωρώ ότι δείξαμε καλό πνεύμα καθώς επιστρέψαμε και πήραμε τη νίκη.

Ξέραμε πως με τις δυνάμεις που είχαμε, την επιθετικότητα και τη δύναμη, θα καταφέρναμε να τους σπάσουμε στο φινάλε".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ