ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Τιμωρήθηκα για τέσσερις λέξεις"

Στέφενς: "Τιμωρήθηκα για τέσσερις λέξεις"
INTIME SPORTS

Αναφορά στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την UEFA έκανε ο Χουμπ Στέφενς. Τι είπε για τους παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας και το ζήτημα του Εργκους Κάτσε

Αναφορά στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την UEFA έκανε ο Χουμπ Στέφενς, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το περίμενε να δει και τι είδε: " Περίμενα να δω τους παίκτες που είχαν να παίξουν καιρό. Αυτό είναι πάντα καλό για τους ποδοσφαιριστές που είναι καιρό μακριά από αγωνιστικούς ρυθμούς. Επίσης, έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, δεν ήταν ακριβώς ξεκούραση γιατί σήμερα έκαναν προπόνηση, αλλά έρχεται δύσκολο πρόγραμμα".

Για το αποτέλεσμα σημερινού ματς: " Μετά από 90 λεπτά σίγουρα βγάζεις συμπεράσματα. Από αρκετούς παίκτες δεν έμεινα ικανοποιημένος αλλά κερδίσαμε με ομαδική δουλειά 3-0 και αυτό είναι θετικό".

Για τον Νέτσιντ: " Ήταν ένας παίκτης που έπαιζε στο ματς. Αν απαντήσω μετά θα έρθουν ερωτήσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να βγει όλη η χρονιά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ την Κυριακή παρουσιαστεί πιο φρέσκος: " Ελπίζω ναι, να παρουσιαστούμε φρέσκοι. Σήμερα, βέβαια, προπονήθηκαν οι παίκτες και προπονήθηκαν σκληρά γιατί κάποιες ημέρες πρέπει να ανεβάζεις ρυθμούς.

Οι παίκτες που ξεκουράστηκαν ελπίζω να είναι αρκετά φρέσκοι. Αυτοί που έπαιξαν σήμερα νομίζω ότι θα τους βοηθήσει να είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστούμε".

Για τον Κάτσε: " Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Σημαντικός είναι και ο Κάτσε. Έκανε ένα λάθος, αλλά ένα λάθος το οποίο δεν ήξερε τι έκανε. Έχω μιλήσει με τον Κάτσε, είναι σε τιμωρία από την διοίκηση και τον περιμένω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ακόμη και για τον ίδιο δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Είναι ένας νέος άνθρωπος και όλοι οι νέοι άνθρωποι δικαιούνται μίας δεύτερης ευκαιρίας".

Για την νέα τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ: " Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμωρήθηκα για τρία παιχνίδια. Θα πρέπει να δω και πάλι τα ματς από ψηλά. Θα πρέπει να δούμε με το τιμ τι θα κάνουμε για να δίνω εντολές.

Ακόμη, επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμωρήθηκε η ομάδα, έχω πει πολλές φορές ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που δεν υπάρχει χωρίς θεατές. Υπάρχουν και άλλες τιμωρίες όπως χρηματικό πρόστιμο. Δεν είναι σωστό να παίξουμε τέσσερις αγώνες χωρίς θεατές".

Για το τι ειπώθηκε με τον Ολλανδό διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε: " Δεν είπα κάτι εναντίον του διαιτητή, είπα κάποια πράγματα στηνν γλώσσα μας, δεν είπα παραπάνω από τέσσερις λέξεις.

Νομίζω ότι η τιμωρία δεν έχει να κάνει τόσο με τα λόγια, όσο με την παρουσία μου στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. του αγώνα με την Σάλκε). Ήμουν ήρεμος στα λόγια μου, αλλά δεν ήταν καλό που μιλούσαμε την ίδια γλώσσα με τον διαιτητή".

Για το αν του δημιουργούσε πρόβλημα πιθανή απουσία του Κάτσε για το υπόλοιπο της σεζόν: " Όπως είπα χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες άρα και τον Κάτσε που είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστές.

Πρέπει όμως να σεβαστούμε ότι τώρα τελεί υπό τιμωρία. Πρέπει να δούμε όταν γυρίσει και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φτάσει στα επίπεδα των υπόλοιπων παικτών".

Για το μέγεθος της ποινής (σ.σ. τρεις αγωνιστικές) που του επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ: " Δεν ξέρω μου φαίνεται απίστευτο και πρέπει η ερώτηση να γίνει στους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ. Οι βοηθοί μου ξέρουν την γλώσσα και τους φάνηκε πραγματικά περίεργη η τιμωρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ