ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Δεν ξέρω γιατί σπαταλάμε το πρώτο ημίχρονο"

Στέφενς: "Δεν ξέρω γιατί σπαταλάμε το πρώτο ημίχρονο"
Στέφενς

Σύντομος ήταν ο Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Διαβάστε την τοποθέτησή του. Λόρενς: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα"

"Αν ξεκινάς όπως ξεκινήσαμε εμείς δεν αξίζεις να κερδίσεις. Μπορείς να κάνεις αλλαγές αλλά δεν γίνεται πάντα να αρχίζουμε έτσι και να τα καταφέρνουμε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο καλύτεροι, μας τιμώρησε η μπάλα γι' αυτά που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Στα τελευταία λεπτά χάσαμε τον οργανωσή μας, θα μπορούσαμε να χάναμε, δεν θέλω να χάνουμε την οργάνωσή μας".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ και σε άλλα παιχνίδια σπατάλησε ένα ημίχρονο σχολίασε: " Δεν ξέρω γιατί".

Λόρενς: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα"

Αρχικά, ο Λόρενς δήλωσε: "Παρόλο που δείχνω σεβασμό στον ΟΦΗ, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα".

Για το κακό ξεκίνημα στο ματς: "Χάσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα και αυτό σίγουρα αυτό δε μας επέτρεψε να ανατρέψουμε το σκορ".

Για τη δική του εμφάνιση: "Πως μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, όταν η ομάδα δεν κερδίζει".

Γεωργιάδης: "Παίξαμε μετά το γκολ"

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης, δήλωσε στη NOVA:

"Χρειαστήκαμε πολύ χρόνο να μπούμε στο παιχνίδι. Ουσιαστικά αρχίσαμε να παίζουμε μετά το γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά συνεχίζουμε".

Κίτσιου: "Δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι"

"Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό. Δεν μπήκαμε καλά, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να κυνηγήσουμε", είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

"Δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι σχεδόν σε κανένα παιχνίδι από το ξεκίνημα και είναι κάτι που θα πρέπει να το βελτιώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει απογοήτευση γιατί αν θέλουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε έδρα.

Κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε στη συνέχεια. Η είσοδος μας στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Έχουμε βαρύ πρόγραμμα και θα πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς, για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το ατύχημα που είχα, από τη στιγμή που είμαι καλά, αυτό μετράει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ