ΑΕΚ

Στάνκοβιτς: "Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπράιτον για να διεκδικήσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση"

Στάνκοβιτς: "Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπράιτον για να διεκδικήσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση"
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς INTIME SPORTS

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το ίδιο παιχνίδι με αυτό στην Αγγλία για να διεκδικήσει στο τέλος την πρώτη ή τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράιτον στην OPAP Arena και έχει σαν στόχο να πάρει τη νίκη για να διεκδικήσει μια θέση στα νοκ-άουτ του Europa League. Ο Στάνκοβιτς δήλωσε ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει ό,τι και στο προηγούμενο παιχνίδι και ο στόχος είναι η νίκη για να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στα νοκ-άουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα της Premier League. Χρειάζεται να κάνουμε ό,τι και στο προηγούμενο ματς. Είτε έχοντας της μπάλα, είτε χωρίς αυτήν. Αν βάλουμε τα δυνατά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε".

Για το ότι ο Στάνκοβιτς είναι σε καλή κατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να μη δεχθεί αύριο: "Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι χαρούμενος όταν είμαι καλά, όμως θέλω όλη η ομάδα να είναι καλά. Θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να παλέψουμε για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση και να μη βολευτούμε την τελευταία αγωνιστική με την τρίτη θέση".

Για το αν θεωρεί ότι ήταν ένας όμιλος επιπέδου Champions League, με βάση την εμπειρία που έχει ο ίδιος από τη Σάλτσμπουργκ: "Ναι. Είναι με διαφορά το καλύτερο γκρουπ στο Europa League. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην κλήρωση, όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με αυτές τις ομάδες. Αύριο πρέπει να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ