ΑΕΚ

Σταματής: "Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου"

Σταματής: "Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Σταματής μίλησε μεταξύ άλλων για τις πρώτες εβδομάδες παρουσίας του στην ΑΕΚ, αλλά και για την προοπτική που υπάρχει η νέα ομάδα που "χτίζεται" να πετύχει κάτι καλό.

Ο γιος του άλλοτε διεθνούς μέσου της Ένωσης Σταύρου Σταματή είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που περνούν από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Βλάχου διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τα όνειρά του:

Βρίσκεσαι στην ΑΕΚ σε μία ιδιαίτερα δύσκολη μεταβατική περίοδο. Πιστεύεις ότι «χτίζεται» εδώ στην Αγγλία μία ομάδα με προοπτική να πετύχει κάτι καλό;

" Σίγουρα είναι μία εποχή που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα. Αλλά όπως είδαμε στα ως σήμερα φιλικά ματς είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική και έτσι θα είμαστε και στο πρωτάθλημα, το πιστεύουμε αυτό και δουλεύουμε γι αυτό".

Τι σου λέει ο πατέρας σου για την ΑΕΚ;

" Μιλάμε συχνά με τον πατέρα μου γι αυτήν. Μου έχει πει για την ιστορία της ΑΕΚ και για το βάρος της φανέλας. Μου λέει να είμαι συγκεντρωμένος, να ακούω τον προπονητή μου και να δουλεύω σκληρά. Με χαροποιεί το γεγονός ότι βρίσκομαι στην ομάδα που ο πατέρας μου έπαιξε και θέλω να ακολουθήσω την πορεία του".

Σας προβληματίζει η έλλειψη αστέρων από την ομάδα;

" Έφυγε ένα μεγάλο ποσοστό των έμπειρων παικτών. Έχουμε κάποιους παίκτες με εμπειρία και είναι πρότυπα συμπεριφοράς. Όλα φαίνονται και κρίνονται στο γήπεδο".

Ο προπονητής μίλησε για επιθετικό πρόβλημα. Συμμερίζεσαι την άποψή του;

" Ναι, πιστεύω κι εγώ ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Σίγουρα κάποιον πιο έμπειρο επιθετικό, καθώς εμείς δεν έχουμε δυνατές παραστάσεις από την Σουπερίλγκα. Αλλά βέβαια κι εμείς γι αυτό είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να βοηθήσουμε την ομάδα στο γκολ".

Σε ποια ή ποιες θέσεις μπορείς να προσφέρεις;

" Μπορώ να αγωνιστώ ως καθαρόαιμος επιθετικός αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι μια θέση δύσκολη και το ξέρω. Ωστόσο νομίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτήν".

Πως βιώνεις τις πρώτες εβδομάδες παρουσίας σου στην ΑΕΚ;

" Η ΑΕΚ είναι για μένα η ομάδα μου. Και είναι τιμή για μένα που είμαι εδώ και θα διεκδικήσω κάτι σ’ αυτή την ομάδα. Το ήθελα πάντα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ