ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στάικος: "Αυτή η νίκη αφιερώνεται στο παιδί που παλεύει στο νοσοκομείο"

Ο Στάικος στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Ο Στάικος στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός INTIME

Ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού αφιέρωσε τη νίκη στον οπαδό των Ηπειρωτών που βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από οπαδικό επεισόδιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού και πήρε νίκη μετά από 12 παιχνίδια. Ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του στη NOVA αφιέρωσε το τρίποντο στον οπαδό των Ηπειρωτών που βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από οπαδικό επεισόδιο, κάτι που έκαναν και οι παίκτες της ομάδας του στο πρώτο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου:

"Όταν έχεις να κερδίσεις για μεγάλο διάστημα, η νίκη είναι επιτακτική και γι' αυτό τον λόγο και για βαθμολογικούς λόγους. Ήταν μια νίκη που ήρθε λόγω του ομαδικού πνεύματος που υπήρχε. Είδαμε ένα ίδιο σκηνικό, να έχουμε υπεροχή και ευκαιρίες και με τις πρώτες επισκέψεις να δεχόμαστε τέρματα. Πάλι δυσκολευτήκαμε, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε.

Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν τα πάντα. Η πίεση, το άγχος σε αυτό το καταπληκτικό πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, θέλει σοβαρότητα. Αυτή η νίκη αφιερώνεται σε το παιδί που παλεύει στο νοσοκομείο, τον Δημήτρη, τον φίλαθλο του ΠΑΣ Γιάννινα και η σκέψη μας είναι εκεί".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ