ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Στα "πράσινα" και επίσημα

Στα "πράσινα" και επίσημα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη με την μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό

Μετά τους Βαλεριάνο και Σταμόγιαννο, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στον Θρασύβουλο για τους επόμενους έξι μήνες με την μορφή του δανεισμού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικλητσιώτη ο οποίος παραχωρήθηκε στην ομάδα της Φυλής από τους Πειραιώτες, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Νικλητσιώτης ξεκίνησε την σεζόν στον ΟΦΗ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τώρα θα αγωνίζεται στους "πράσινους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Νικλητσιώτη".

Ζαχαρόπουλος: "Θα βελτιωθούμε"

Στο μεταξύ, ο επιθετικός του Θρασύβουλου, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του, τοσο στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα, όσο και στους στόχους και το κλίμα που επικρατεί στους “πράσινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαχαρόπουλου στον "Sentra FM":

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα: " Έδειξε ότι είναι ομάδα. Είχε πέντε απουσίες αλλά οι δεκαέξι παίκτες που ήρθαν να παίξουν, έπαιξαν εξίσου καλά .Είχαμε κακή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο ήμασταν κάπως καλύτεροι. Κάναμε ένα λάθος δεχτήκαμε ένα γκολ, μετά πέσαμε ψυχολογικά ανέβηκε ο Διαγόρας και κάπως έτσι έγινε απλά το τελικό 0-2".

Για τους στόχους του Θρασύβουλου από την αρχή της χρονιάς: " Πάνω κάτω πιστεύω εκεί θα ήμασταν όταν τελείωνε ο πρώτος γύρος, γιατί το μπάτζετ με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα δεν ήταν αυτό που θα της επέτρεπε να κάνει κάτι παραπάνω.

Περιμέναμε να είναι και ο Δήμαρχος κοντά στην ομάδα, γιατί όλοι ξέρουμε ότι βοηθάει. Προς το παρόν είναι κοντά, αλλά έχουμε και εμείς μια σύγχυση, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πάντως πιστεύω η ομάδα είναι στους στόχους της και με τις προσθήκες που έγιναν όπως με τον Νικλητσιώτη, θα βελτιωθεί. Βέβαια θέλουμε ακόμη ορισμένες προσθήκες".

Για το ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Superleague: " Τα Γιάννενα αξίζουν από όλες τις πλευρές ν' ανέβουν. Και από πλευράς ομάδος και από άποψη προέδρου. Από εκεί και πέρα βλέπω και τον Παναιτωλικό λόγω οργάνωσης και επειδή έχει έναν πρόεδρο που δεν ασχολείται με το παρασκήνιο. Είναι ένα υγιές σωματείο. Για εμένα αυτοί πρέπει να ανέβουν. Ο ΟΦΗ έχει ιστορία και καλή ομάδα, αλλά τα προβλήματα δε νομίζω να τον αφήσουν να ορθοποδήσει.

Και από εκεί και πέρα βλέπω τον Λεβαδειακό να παλεύει πολύ για την τρίτη θέση. Ο Διαγόρας δε νομίζω ότι θα αντέξει. Η Δόξα Δράμας είναι μια από τις ομάδες που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και αυτό στην εποχή μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο. Είναι μία από τις τρεις ομάδες που λειτουργούν άψογα σε αυτό το κομμάτι, οπότε γιατί να μην προχωρήσει και να μπει στα πλέι οφ".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ