ΡΟΔΟΣ

Στα πολιτικά δικαστήρια οι παίκτες

Στα πολιτικά δικαστήρια οι παίκτες
μαρτινης

Οι παίκτες της Ρόδου είναι έτοιμοι να πάνε στα πολιτικά δικαστήρια τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αντώνη Μαρτίνη. Πλήρης αδιαφορία από τους μετόχους για το μέλλον της ομάδας

Συνέχεια στα πολιτικά δικαστήρια φαίνεται πως θα έχει η κόντρα των παικτών της Ρόδου και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αντώνη Μαρτίνη.

Μάλιστα, τα όσα κατήγγειλαν οι παίκτες της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησού κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, φαίνεται πως θα αποτελέσουν το κατηγορητήριο στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να ξεκινήσει προσεχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδίτικης ιστοσελίδας xxsports.gr ομάδα παικτών έχει αναθέσει σε νομικούς συμβούλους το θέμα της μη τήρησης των όρων του συμβολαίου τους από την πλευρά του κ. Μαρτίνη.

Εστιάζουν στο εργατικό Δίκαιο που τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα με όλες τις προσαυξήσεις.Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές, δείχνουν αποφασισμένοι να "τραβήξουν" την υπόθεση στα άκρα, διότι πέρα από τα χρήματα θεωρούν πως η αντιμετώπιση που έτυχαν δεν ήταν η πρέπουσα.

Από εκεί και πέρα, οι μέτοχοι της ομάδας συνεχίζουν να αδιαφορούν για το μέλλον του συλλόγου, το οποίο είναι αβέβαιο.

Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να συγκινείται κανείς και δεν έχει γίνει καμία κίνηση προκειμένου να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά και ο σύλλογος πλέον είναι όσο ποτέ κοντά στην διάλυσή του.

TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ