Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια διαρκείας

ΠΑΟΚ εισιτήρια διαρκείας
Στα εκδοτήρια βρίσκονται από την Πέμπτη το πρωί τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2011-2012 και ήδη αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν σπεύσει να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι (video).
Ο νέος προπονητής είναι με το ενάμιση πόδι στην Τούμπα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει μεταγραφικό σαφάρι σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ο Θοδωρής Ζαρογάκης ψάχνει και άλλα στελέχη για την ΠΑΕ.
Τι έχει απομείνει λοιπόν; Τα εισιτήρια διαρκείας φυσικά, τα οποία είναι πλέον στα εκδοτήρια και περιμένουν τους φίλους του Δικέφαλου του Βορρά.
Από τις 9 το πρωί λοιπόν την Πέμπτη αρκετοί φίλοι της ομάδας, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έχουν σπεύσει να αποκτήσουν ένα μαγικό χαρτάκι και να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο της Τούμπας για τη νέα σεζόν.