ΑΕΚ

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ η μητέρα και ο θείος του Μιχάλη

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ η μητέρα και ο θείος του Μιχάλη
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Η ΑΕΚ απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εξασφάλισε με ποιητικό τρόπο την πρόκριση στα playoffs του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα που έγινε στην OPAP Arena, η μητέρα και ο θείος του αδικοχαμένου Μιχάλη πήγαν στα αποδυτήρια για να ευχαριστήσουν τους παίκτες της Ένωσης για τις στιγμές που τους χάρισαν.

Η απίθανη, η ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στα playoffs του Champions League κόντρα στην Ντιμανό Ζάγκρεμπ ήταν φυσικά αφιερωμένη στον Μιχάλη. Στον 29χρονο οπαδό της Ένωσης που έχασε τόσο άδικα και τόσο άδοξα τη ζωή, δολοφονούμενος από χούλιγκανς, τυφλωμένους από οπαδικό μίσος.

Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα με τους Κροάτες, η μητέρα και ο θείος του Μιχάλη, πήγαν στα αποδυτήρια της OPAP Arena και ευχαρίστησαν τους παίκτες για τη βραδιά που τους χάρισαν, τονίζοντας ότι πήραν δύναμη από όλες αυτές τις συμβολικές πράξεις όλης της ομάδας. Από τη πλευρά τους, οι παίκτες της ΑΕΚ, δια στόματος Πέτρου Μάνταλου, τους απάντησαν πως εκείνοι άντλησαν δύναμη από τη δική τους παρουσία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ