Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ: Έκανε pasillo στην Κυπελλούχο Κρίσταλ Πάλας

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ προχώρησε σε μία πολύ ευγενική χειρονομία πριν την έναρξη του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, με τους παίκτες του Άρνε Σλοτ να κάνουν pasillo στους Αετούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.
Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League, έχοντας ως στόχο να κλείσει με χαμόγελο τη χρονιά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στον κόσμο της.
Παρόλα αυτά, οι Κόκκινοι προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η Πάλας έκανε pasillo στους πρωταθλητές Αγγλίας και οι παίκτες του Άρνε Σλοτ έπραξαν στη συνέχεια το ίδιο στους Αετούς, οι οποίοι είχαν επικρατήσει της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο τους σε 120 χρόνια ζωής.