ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ - Πόρτο 2-2: Ο Βιέτο σκότωσε τους δράκους στο 87'

Sporting's Pedro Goncalves, center right, reacts after a missed chance to score during the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Pedro Goncalves, center right, reacts after a missed chance to score during the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Armando Franca) AP

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Πόρτο αφού το τέρμα του Βιέτο στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 2-2. (VIDEO)

Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πάλι προδόθηκε από την άμυνα της. Η Πόρτο έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Σπόρτινγκ, αφού τα διαδοχικά λάθη της έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν το βαθμό.

Η Σπόρτινγκ ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9' με τον Νούνο Σάντος. Ωστόσο, η Πόρτο βρήκε τρόπο να φέρει τον αγώνα τούμπα πριν φύγει το ημίχρονο.

Στο 25' ο Ουρίμπε με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1, ενώ ο Κορόνα με τη συμπλήρωση 45 λεπτών έκανε το 2-1 για τους Δράκους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο έλεγχε τον αγώνα, αλλά δεν τον κλείδωσε και το πλήρωσε.

Στο 87' οι παίκτες της έκαναν διαδοχικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Βιέτο και από κοντά νίκησε τον Μαρτσεσίν κάνοντας το τελικό 2-2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες έχουν από επτά βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρώτη Μπενφίκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σπόρτιγνκ: Αντάν, Νέτο (62' Πλάτα), Κόατες, Φεντάλ, Παλίνια, Νούνες (78' Ζοάο Μάριο), Πόρο (78' Σποράρ), Μέντες, Γκονσάλβες, Σάντος (62' Τομάς), Καμπράλ (56' Βιέτο)

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Μαναφά (90' Ταρεμί), Εμπέπα, Πέπε, Σανούσι, Ολιβέιρα, Κορόνα, Ουρίμπε, Οτάβιο (76' Μπαρό), Ντίας (59' Άντερσον), Μαρέγκα (59' Μαρτίνεθ)

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ