ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ - Μποαβίστα 1-0: Το σήκωσαν μετά από 19 χρόνια τα "λιοντάρια"

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν τέρμα που σημείωσαν κόντρα στη Μποαβίστα
Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν τέρμα που σημείωσαν κόντρα στη Μποαβίστα AP

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας επικράτησε 1-0 της Μποαβίστα την Τρίτη (11/5) το βράδυ και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά στην Πορτογαλία, μετά από 19 χρόνια αναμονής. (VIDEO)

Το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία βάφτηκε πράσινο τη φετινή σεζόν και μετά από 19 χρόνια με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να κατακτά τον φετινό τίτλο και μαθηματικά μετά την επικράτηση των "λιονταριών" επί της Μποαβίστα το βράδυ της Τρίτης (12/5).

Μετά τη νίκη αυτή η Σπόρτινγκ πήγε στους 82 βαθμούς με την Πόρτο να έχει 74 και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη και τον τίτλο στη Σπόρτινγκ που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πέτυχε ο Παουλίνιο στο 36' με πλασέ από κοντά.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα τέρματα αλλά δεν το κατάφεραν με το 1-0 να παραμένει έως το τέλος αλλά και πάλι ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη και οι πανηγυρισμοί εντός και εκτός γηπέδων να ξεκινήσουν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ: Αντάν, Κόαετες, Φεντάλ, Πόρο (17' Περέιρα), Μέντες (83' Ρέις), Ινάσιο, Παλίνια, Γκονζάλβες (83' Καμπράλ), Παουλίνιο, Νούνο Σάντος (76' Νούνες).

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ: Ζαρντίμ, Ραμί, Χαμάς (81' Ντζιε), Πορόζο, Κάνον (, Ντέβενις (61' Μάνγκας), Πέρεζ (69' Μοράις), Νούνο Σάντος, Γκόμες, Σόου, Έλις.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ