ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Sport: "Η υπόθεση Μέσι έκλεισε οριστικά για την Μάντσεστερ Σίτι"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League @ 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η καταλανική Sport αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποχωρήσει οριστικά από το κυνήγι του Λιονέλ Μέσι έχοντας βάλει τρεις άλλους παίκτες στο στόχαστρο για αντί-Αγκουέρο, με την Παρί να είναι πλέον η μοναδική "απειλή" για την Μπαρτσελόνα.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα φαινόταν να χάνει οριστικά τον Λιονέλ Μέσι μετά την δημόσια εκδήλωση της επιθυμίας του Αργεντινού σούπερ σταρ να αποχωρήσει, ωστόσο ο Pulga έμεινε για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς (λήγει στο φινάλε της σεζόν) και όλα δείχνουν πως ο χρόνος είναι σύμμαχός τους στην προσπάθεια να απαλλαγούν από όλους τους ανεπιθύμητους μνηστήρες και να τον κρατήσουν στο "Καμπ Νόου".

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν ήταν οι δύο ομάδες που πολιόρκησαν τον εξάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για να τον πείσουν να αφήσει την "Μπάρτσα" και να μετακομίσει σε κάποια εκ των δύο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με την "Sport" να υποστηρίζει πάντως ότι ο κίνδυνος για την ισπανική ομάδα έχει μειωθεί κατά... 50%.

"Η υπόθεση Μέσι - Σίτι έχει κλείσει", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει σε θέμα της που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού" πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποχωρεί από την κούρσα της απόκτησής του, έχοντας την πεποίθηση πως ο 33χρονος θα υπογράψει εντέλει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

To πρωτοσέλιδο της Sport για το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι
To πρωτοσέλιδο της Sport για το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ SPORT

"Η αγγλική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσή της που θα καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση του Αγκουέρο και οι τρεις υποψήφιοι είναι οι Χάαλαντ, Κέιν και Λουκακού", αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως "η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η μοναδική υποψήφια για να πάρει τον Μέσι από το Καμπ Νόου από τις 30 Ιουνίου και μετά".

Σημειώνεται πως σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός "OnzeTV3" υποστήριζει ότι "ο Λαπόρτα είχε τις πρώτες επαφές με τον Μέσι και υπάρχει η αίσθηση πως θα συνεχίσει στην ομάδα. Έγινε ξεκάθαρο πως δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά έχει να κάνει με το αθλητικό πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα".

Photo Credits: @ 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ