EURO 2020

Σπινατσόλα: "Θα είμαι στο Γουέμπλεϊ δίπλα στους συμπαίκτες μου"

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα σε φάση από την αναμέτρηση με την Τουρκία για το Euro 2022 | 11 Ιουνίου 2021
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα σε φάση από την αναμέτρηση με την Τουρκία για το Euro 2022 | 11 Ιουνίου 2021 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό μέσο της Ιταλίας τόνισε ότι θα δώσει το "παρών" στο Γουέμπλεϊ, προκειμένου να στηρίξει τη "σκουάντρα ατζούρα" στην προσπάθειά της να κατακτήσει το Euro 2020.

Η Ιταλία ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην έχει στη διάθεσή του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στον προημιτελικό με το Βέλγιο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο αριστερός μπακ της Ρόμα γνώρισε την αποθέωση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της "σκουάντρα ατζούρα", όταν πήγε να τους επισκεφθεί, μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ενώ γευμάτιζαν στο εστιατόριο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Μάλιστα ο Σπινατσόλα σε δηλώσεις στο ιταλικό "Tg1" θα δώσει το "παρών" στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ, όπως είχε υποσχεθεί στους συμπαίκτες του, ενώ αν το κατακτήσουν θα χοροπηδάει συνεχώς με το ένα πόδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπινατσόλα: "Θα είμαι στο γήπεδο, δίπλα στους συμπαίκτες μου, η υπόσχεση έχει κρατηθεί. Τα παιδιά μου έδωσαν ένα εκπληκτικό βράδυ, έχουμε μία σπουδαία ομάδα και νιώθουμε σαν οικογένεια, είναι ένα όμορφο συναίσθημα".

Για τον Λορέντσο Ινσίνιε που φόρεσε μπλούζα με το όνομά του: "Ήταν μία ωραία κίνηση από μέρα του, είχαμε μία βιντεοκλήση μετά τον αγώνα και όλα τα παιδιά φώναζαν για μένα".

Για το αν πώς θα πανηγυρίσει σε περίπτωση κατάκτησης του Euro: "Θα είμαι στις κερκίδες στο Γουέμπλει την Κυριακή, ακόμα και με τις πατερίτσες μου. Αν η Ιταλία κερδίσει, θα πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Η γυναίκα μου λέει να είμαι προσεκτικός, μάλλον θα χοροπηδάω συνέχεια στο ένα πόδι".

Για την εθνική Αγγλίας: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Αγγλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και παίζουμε στο Γουέμπλεϊ, στο γήπεδό του. Αλλά θα είναι ακόμα πιο όμορφο να ακούσουμε τα σφυρίγματά τους, θα μας δώσει ενέργεια".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ