SERIE A

Σπέτσια - Ίντερ 1-3: Βήμα τίτλου με τριάρα για τους νερατζούρι

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενεβέντο για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπενεβέντο για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ πήρε αυτό που ήθελε στην έδρα της Σπέτσια, καθώς επικράτησε με 3-1 και σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον περιμένει στραβοπάτημα της συμπολίτισσας Μίλαν για να μείνει εκεί. Μπρόζοβιτς, Λαουτάρο και Αλέξις Σάντσες οι σκόρερ των νερατζούρι, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο Νικολάου για τη Σπέτσια.

Η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Σπέτσια, επικρατώντας με 3-1 για την 33η αγωνιστική της Serie A. Οι Μπρόζοβιτς και Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Σάντσεζ χρίστηκαν σκόρερ για τους νερατζούρι, αντίθετα για τους γηπεδούχους μείωσε προσωρινά σε 2-1 ο Μαγκιόρε, ο Νικολάου αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 86'.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ιντζάγκι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο απειλητική από την Σπέτσια, που έφτασε κοντά στο γκολ με τον Τζιάσι στο 6'. Την υπεροχή τους τη μετουσίωσαν με το γκολ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στο 31ο λεπτό. Ο Κροάτης μέσος έκανε τη σέντρα προς τον Ντ ' Αμπράζιο και αυτός του έστρωσε την μπάλα στην περιοχή και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τιάγκο Μότα προσπάθησαν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι, όμως η Ίντερ ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές και σφράγισαν το τρίποντο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρτίνες βρήκε την μπάλα όσο χρειάστηκε και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σπέτσια αρκέστηκε απλά στο υπέροχο γκολ του Μαγκιόρε στο 88', με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που και οι δύο ομάδες είχαν τη διάθεση να γίνουν απειλητικές, ωστόσο η μόνη καλή στιγμή πλην του γκολ, ήταν μια προσπάθεια του Μπαρέλα στο 54', η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Σπέτσια: Προβεντέλ, Αμιάν, Ερλίτς, Νικολάου, Ρέκα (37' Φερέρ), Μαγκιόρε, Κίβιορ, Τζιάσι, Κοβαλένκο (46' Αγκουντέλο), Μπαστόνι (60' Βέρντε), Μανάι (60' Νζόλα, 70' Αντίστε λ. τρ.).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (75' Ντε Βράι), Ντάμφρις (75' Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (75' Βιδάλ), Πέρισιτς, Τζέκο (60' Μαρτίνες), Κορέα (60' Κορέα).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ