ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σπανός: "Αποχωρώ το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο"

Ο Γιώργος Σπανός
Ο Γιώργος Σπανός EUROKINISSI SPORTS

O Γιώργος Σπανός, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της περιστεριώτικης ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο κύκλος του στην ομάδα ολοκληρώθηκε ύστερα από 16 χρόνια και διαβεβαίωσε πως "θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες".

Η ανακοίνωση:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

Αναλυτικά:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σπανός

Με τον Γιώργο Σπανό στο διοικητικό τιμόνι, ο Ατρόμητος γνώρισε μερικές από τις σπουδαιότερες αγωνιστικές επιτυχίες της ιστορίας του. Τη σεζόν 2006/07 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αντιμετωπίζοντας τη Σεβίλλη για το Κύπελλο UEFA.

Συνολικά, στα 16 χρόνια παρουσίας του, οι Περιστεριώτες κέρδισαν επτά φορές ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα, για δύο σερί χρονιές (2011, 2012), έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από την ΑΕΚ (3-0) και τον Ολυμπιακό (1-2 στην παράταση).

Θυμίζουμε πως ο κ. Σπανός είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ζητώντας, μάλιστα, να έχει συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ προκειμένου να του εκφράσει κατ' ιδίαν τις ανησυχίες του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ