ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Ντρέπομαι, σταματώ να είμαι προπονητής του Ιωνικού, δεν θέλω να ξαναδώ στα μάτια μου αυτή την εικόνα"

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο" | Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022
Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο" | Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο του Ιωνικού ύστερα από την εικόνα της ομάδας στη συντριβή 7-0 από τον ΟΦΗ σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ιωνικού, ύστερα από τη συντριβή με 7-0 από τον ΟΦΗ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Βαρδινογιάννειο".

"Τι σχόλιο μπορεί να κάνει ένας προπονητής με αυτό που είδε σήμερα, με αυτό που έγινε σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή. Κατ' αρχάς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο μας, στη διοίκηση, γενικά σε όλο τον κόσμο που μας είδε. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα".

"Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι, δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου. Τουλάχιστον, κάποιος θα πρέπει να δείξει λίγη ευθιξία. Από σήμερα η ομάδα θα πρέπει να ψάξει να βρει έναν προπονητή κι αυτό γιατί όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες, νομίζω ότι θα πρέπει να αφήνει τη θέση του για άλλον. Είναι πραγματικά ντροπή. Σέβομαι την ομάδα, σέβομαι τον κόσμο, σέβομαι την ιστορία, σέβομαι τη διοίκηση και θα πρέπει να κάνω αυτό που νιώθω εγώ μέσα μου ότι πρέπει να κάνω".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ