ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Σπαλέτι: "Η έρευνα για τον στοιχηματισμό έχει επηρεάσει την εθνική Ιταλίας"

Σπαλέτι: "Η έρευνα για τον στοιχηματισμό έχει επηρεάσει την εθνική Ιταλίας"
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας πριν το ματς με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Την άποψη ότι η έρευνα που διεξάγεται από την εισαγγελία του Τορίνου για παράνομο στοιχηματισμό εναντίον μελών της εθνικής Ιταλίας έχει επηρεάσει την ομάδα του, εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Η Ιταλία επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ μετά το 2021, αυτή τη φορά όχι για να διεκδικήσει το τρόπαιο του Euro, αλλά για να παίξει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας, εν όψει της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2024.

Στη δυσκολία των συνθηκών που έχει να διαχειριστεί και στο πως το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που μαστίζει τον τελευταίο καιρό το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει "χαλάσει" το μυαλό των παικτών του, αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιταλίας, καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Φατζόλι, Τζανιόλο και Τονάλι, με τον ίδιο να δηλώνει: "Οι παίκτες (Τζανιόλο και Τονάλι) είναι απολύτως αναστατωμένοι. Όταν είσαι μέλος μιας εθνικής ομάδας, αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μελών της. Είμαστε όλοι επηρεασμένοι από αυτό. Είναι λυπηρό. Μας πονάει όλους".

Παρά τις απουσίες, ο Σπαλέτι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα, τονίζοντας ότι δεν έχουν έρθει με φόβο για τα ονόματα που έχουν να αντιμετωπίσουν και για το γήπεδο που θα κληθούν να αγωνιστούν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ