ΝΑΠΟΛΙ

Σπαλέτι για Μανωλά: "Χάρηκα βλέποντάς τον ευτυχισμένο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό | 16 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κώστας Μανωλάς υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό | 16 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ρωτήθηκε από Ιταλούς ρεπόρτερ για την πώληση του Μανωλά στον Ολυμπιακό και άφησε να εννοηθεί πως η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση της Νάπολι, ενώ δήλωσε χαρούμενος για τη νέα σελίδα που άνοιξε ο 30χρονος στόπερ.

Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Κώστα Μανωλά ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το γεγονός αυτό ξένισε αρκετούς φίλους των παρτενοπέι, με δεδομένο πως η ομάδα τους καλείται να διεκδικήσει το σκουντέτο έχοντας πλέον ένα αρκετά κοντό ρόστερ και χωρίς πολλές επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ενόψει του σπουδαίου κυριακάτικου ματς με την Μίλαν στο Σαν Σίρο για την 18η αγωνιστική της Serie A, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερώτηση για την αποχώρηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού από την ομάδα του, αφήνοντας από την πλευρά του να εννοηθεί πως η διοίκηση Ντε Λαουρέντις ήταν εκείνη που χειρίστηκε το όλο θέμα.

"Η ιστορία του Μανωλά αφορά τη σχέση μεταξύ εκείνου και του συλλόγου, εμείς φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μίλαν με όσους έχουμε στη διάθεσή μας οπότε δεν θα μιλήσω για τον Μανωλά.

Έχουμε μείνει με 16,17 παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δεν θα κρυφτούμε πίσω από τους τραυματισμούς. Βλέποντας ευτυχισμένο τον Μανωλά στην παρουσίαση του Ολυμπιακού είναι κάτι που με έκανε χαρούμενο για αυτόν.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Τώρα το μεταγραφικό παζάρι είναι κλειστό και προς το παρόν αυτό είναι το γκρουπ των παικτών που έχω στη διάθεσή μου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μου αρέσει το ρόστερ αλλά αν φύγει ένα κομμάτι,, κάτι θα σου λείπει και θα χρειαστεί να το αλλάξεις", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπαλέτι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ