ΑΕΚ

Σούπερ γκολ από Πινέδα στην τριάρα του Μεξικού επί του Παναμά

Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει γκολ του Μεξικού στο Concacaf Nations League κόντρα στον Παναμά | 21 Μαρτίου 2024
Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει γκολ του Μεξικού στο Concacaf Nations League κόντρα στον Παναμά | 21 Μαρτίου 2024 @2024 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Με τον Ορμπελίν Πινέδα να μπαίνει αλλαγή στο 59' και να σκοράρει με υπέροχη λόμπα λίγα λεπτά αργότερα, το Μεξικό έφτασε σε ένα άνετο 3-0 επί του Παναμά και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Concacaf Nations League όπου θα παίξει με τις ΗΠΑ.

Το εμπόδιο του Παναμά αποδείχτηκε πολύ χαμηλό για το Μεξικό, με τους "σομπρέρος" να επικρατούν με 3-0 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον ημιτελικό του Concacaf Nations League και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα βρουν μπροστά τους την Δευτέρα (25/03) τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ματς αυτό είχε και "ελληνικό άρωμα" καθώς στο 59ο λεπτό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον 27χρονο μέσο της ΑΕΚ να σκοράρει μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά από βαθιά μπαλιά του Μόντες, ο Πινέδα βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχη λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής άφησε άγαλμα τον κίπερ του Παναμά, για να γράψει το 3-0 (μετά τα γκολ των Άλβαρες και Κινιόνες στο φινάλε του πρώτου μέρους) που ήταν και το τελικό σκορ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ