ΑΡΗΣ

Σούντγκρεν: "Ήξερα ότι ο Άρης θα με γ@μ#σει για να με ξεφορτωθεί με κάθε κόστος"

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν με τη φανέλα του Άρη
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για την κόντρα του με τον Άρη για τη γέννηση της κόρης του τα περσινά Χριστούγεννα, εξηγώντας ότι η ομάδα ήθελε να τον τιμωρήσει επειδή εκείνος ήθελε να μείνει στη Θεσσαλονίκη με το νεογέννητο παιδί του.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας και επ' ευκαιρίας η Aftonbladet του ζήτησε συνέντευξη και τον ρώτησε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από τα περσινά Χριστούγεννα, ως παίκτης του Άρη.

Οι "κίτρινοι" επέβαλαν πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν ήθελε να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού διεθνής δεξιός μπακ ήθελε να παραμείνει στο πλευρό της γυναίκας του, που μόλις είχε γεννήσει την κόρη τους.

"Ενημέρωσα το σύλλογο ότι θα πάμε στο νοσοκομείο για να αρχίσει ο τοκετός. Δεν υπήρχαν προβλήματα με την ομάδα, μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν γεννηθεί το παιδί. Την επόμενη μέρα, στις 5 το πρωί, η σύζυγός μου υποβλήθηκε σε καισαρική και υπήρξαν ορισμένες επιπλοκές, όμως όλα πήγαν καλά στο τέλος", δήλωσε αρχικά στο σουηδικό έντυπο.

"Δύο ώρες αργότερα, ενημέρωσα το σύλλογο ότι γεννήθηκε η κόρη μου. Τότε περιμένεις 'συγχαρητήρια, πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι'. Όμως αντ' αυτού άκουσα 'συγχαρητήρια, στις 7 αύριο φεύγει το αεροπλάνο για την Κρήτη. Πρέπει να παίξεις'. Ήμουν τελείως μπερδεμένος και τους είπα ότι δεν μπορώ.

Δεν έτρωγα σωστά πριν από τον αγώνα, επειδή ήμουν στο νοσοκομείο και με χρειαζόταν το κορίτσι μου. Ήταν ολομόναχη σε μία ξένη χώρα. Μετά ανέβηκαν οι τόνοι από το σύλλογο. 'ΟΚ, μείνε σπίτι'. Δύο μέρες αργότερα, έλαβα ένα email ότι δέχθηκα πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Αντιδράσαμε με τον ατζέντη μου και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω".

Ο Σούντγκρεν είχε κληθεί σε απολογία, ωστόσο τελικά ταξίδεψε στην Κρήτη και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, με τους "κίτρινους" να επικρατούν 2-0 των Κρητικών..

Το φετινό καλοκαίρι ως ελεύθερος για τη Μακάμπι Χάιφα, όπου η σύζυγός του γέννησε ξανά, αλλά η αντιμετώπιση που είχε ήταν διαφορετική: "Στο Ισραήλ έγινε το ακριβώς αντίθετο. Μου έδωσαν δύο εβδομάδες ρεπό μετά τη γέννηση. Το πρόστιμο του Άρη δείχνει το πόσο άσχημα μου συμπεριφέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γ@@@@@@ν. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ