ΑΡΗΣ

Σούντγκρεν: "Φυσικά μπορεί να τερματίσει ο Άρης στην πρώτη τετράδα"

Ο Σούντγκρεν στο παιχνίδι του Άρη
Ο Σούντγκρεν στο παιχνίδι του Άρη INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν σχολίασε πως ο Άρης μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Super League Interwetten, καθώς παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Σε ερωτήσεις φίλων του Άρη απάντησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν σε video που ανέβηκε στο Youtube. Ο Σουηδός ανέφερε πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, τόνισε πως οι κίτρινοι έχουν ένα πολύ δυνατό σύνολο σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις του Σούντγκρεν

Για το ποιοι φωνάζουν περισσότερο, οι Έλληνες ή οι Σουηδοί φίλαθλοι: "Θα έλεγα πως μέσα στο γήπεδο είναι ισάξιοι. Οι φίλαθλοι τραγουδάνε σε όλο το παιχνίδι, είναι τρελοί και φωνακλάδες, αυτό μου αρέσει. Οι Έλληνες είναι πιο παθιασμένοι εκτός γηπέδου όταν πας μια βόλτα στην πόλη, θέλουν φωτογραφίες μαζί σου, ρωτάνε πράγματα, σε υποστηρίζουν, κάποιες φορές και με όχι τόσο καλό τρόπο. Αλλά ναι θα έλεγα πως οι Έλληνες είναι πιο τρελοί εκτός γηπέδου και αυτό είναι καλό".

Για το αν μπορεί ο Άρης να τερματίσει στην 4αδα ακόμα και με το -6: "Ναι φυσικά μπορούμε. Το -6 έχει ήδη εξαλειφθεί και πλέον κοιτάμε μπροστά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ειδικά φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Αλλά αυτό σημαίνει πως οι μικρότερες ομάδες είναι πιο δυνατές και μπορούν να πάρουν βαθμούς από τους μεγάλους και αυτό δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εμείς φέτος έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και για μένα θα τερματίσουμε τουλάχιστον στην τετράδα".

Για το αν είναι ο Σάσα, όσο τρελός φαίνεται: "Όχι, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τρελός. Μιλάει πολύ αλλά είναι ήρεμος τύπος. Αν ψάχνετε τρελούς, υπάρχουν άλλοι παίκτες που είναι περισσότερο, αλλά δεν λέω ονόματα".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ