ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σουάρες σε Νούνιες: "Μην τους δώσεις περισσότερες αφορμές, διαφορετικά θα είναι χειρότερα"

Σουάρες σε Νούνιες: "Μην τους δώσεις περισσότερες αφορμές, διαφορετικά θα είναι χειρότερα"
PRINTSCREEN

Ο Λουίς Σουάρες ρωτήθηκε για το συμβάν που οδήγησε στην αποβολή του Νούνιες και ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ έδωσε τη δική του συμβουλή στο νέο απόκτημα των κόκκινων.

Ο Ντάργουιν Νούνιες εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για κουτουλιά σε αντίπαλο και θα χάσει το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθεί στο πρόγραμμα της Premier League.

Ο Λουίς Σουάρες είναι δίχως αμφιβολία ένας παίκτης που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τη συμπεριφορά του εντός γηπέδου, έχει αγωνιστεί στη Λίβερπουλ, οπότε γνωρίζει καλά τι να συμβουλέψει το νέο απόκτημα των κόκκινων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για το συμβάν και τόνισε: "Γνωρίζει ότι τώρα οι αντίπαλοί του θα τον αναζητήσουν δύο ή τρεις φορές περισσότερο, και αφού είναι στην Αγγλία… είμαι ένας ηλίθιος που έκανε λάθος και πέρασε άσχημα. Το να πέφτω και να σηκώνομαι, αυτό με έκανε πιο δυνατό. Δεν πρέπει να τους δώσει περισσότερες αφορμές, διαφορετικά θα είναι χειρότερα".

Στη συνέχεια όμως επεσήμανε: "Ο Ντάργουιν είναι παίκτης που ακούει πολύ. Είναι πολύ έξυπνος με αυτή την έννοια και νομίζω ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα, όλοι έχουμε κάνει λάθη, όλοι έχουμε πάρει αποβολή".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ