ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες για Νούνιες: "Έχω ένα από τα καλύτερα 9αρια στον κόσμο μπροστά μου, πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον απολαύσουμε"

Σουάρες για Νούνιες: "Έχω ένα από τα καλύτερα 9αρια στον κόσμο μπροστά μου, πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον απολαύσουμε"
Η στιγμή της αντικατάστασης του Ντάργουιν Νούνιες, δεξιά, με τον Λουίς Σουάρες, αριστερά, στο ματς της εθνικής Ουρουγουάης κόντρα στη Βολιβία @2023 AP IMAGES/MATILDE CAMPODONICO

Τον ρόλο του μέντορα της νέας γενιάς παικτών της εθνικής Ουρουγουάης φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Λουίς Σουάρες, κάτι που έχει αποδεχθεί, με τον σταρ της Γκρέμιο να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον βασικό επιθετικό της Σελέστε, Ντάργουιν Νούνιες.

Αναγεννημένος παρουσιάζεται τη φετινή χρονιά σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο ο Ντάργουν Νούνιες, με τον 24χρονο επιθετικό να μετράει 12 γκολ και 9 ασίστ σε 23 ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, ανταποδίδοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη των Μαρσέλο Μπιέλσα και Γιούργκεν Κλοπ σε εθνική Ουρουγουάης και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Ωστόσο, τα στατιστικά του Νούνιες και η επιθετική του συνεισφορά έχουν βελτιωθεί αισθητά μετά την πρόσληψη του Μπιέλσα στον πάγκο της Σελέστε, με τον επιθετικό των Κόκκινων να έχει απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ σε -μόλις- 6 αγώνες.

Αυτό αποδεικνύει και γιατί είναι σωστή -προς ώρας- η απόφαση του Αργεντινού τεχνικού να παραγκωνίσει τις σημαίες της ομάδας, Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι, από το ροτέισον της εθνικής Ουρουγουάης, επιλέγοντας να χρησιμοποιεί ως βασικό τον Ντάργουιν Νούνιες.

Την παραχώρηση της θέσης του στη νέα γενιά που καλείται να αναλάβει δράση στην εθνική Ουρουγουάης έχει αποδεχθεί ο Λουίς Σουάρες, με τον άλλοτε αρχηγό της Σελέστε να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον στράικερ της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες: "Έχω μπροστά μου ένα από τα καλύτερα 9αρια στον κόσμο, που είναι ο Νούνιες. Έχει στοιχεία από εμένα, τον Καβάνι και τον Χάλαντ. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον απολαύσουμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ