THE SPORTS ECONOMIST

Σοβαρό το ενδιαφέρον της Σλάβια Πράγας για τον Σόνι

Ο Κέβιν Σόνι στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο
Ο Κέβιν Σόνι στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο πολύφερνος Κέβιν Σόνι βρίσκεται στο… στόχαστρο της Σλάβια Πράγας, με τους πρωταθλητές Τσεχίας να έχουν παρακολουθήσει επισταμένως φέτος τον Καμερουνέζο του Αστέρα Τρίπολης και τον έχουν σε μια τελική shortlist για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Σε πρώτο, ελληνικό πλάνο τις τελευταίες μέρες η Σλάβια Πράγας αφού από τα αποτελέσματά της, όπως φυσικά και αυτά του ΠΑΟΚ, θα κριθεί η έκβαση της ευρώ-μάχης για την κατάκτηση της 15ης θέσης στο UEFA Ranking μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας (ενώ ορθάνοιχτο είναι πλέον μετά και τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Conference League οι δυο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες στους "4").

Δεν είναι όμως το μόνο με ελληνικό background για τους πρωταθλητές Τσεχίας. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του SPORT24, η Σλάβια ενδιαφέρεται σοβαρά για μια από τις αποκαλύψεις της φετινής Super League Interwetten, τον Κέβιν Σόνι του Αστέρα Τρίπολης.

Για την ακρίβεια, το επίπεδο του ενδιαφέροντος του τσέχικου club (δεν είναι το μόνο που ασχολείται σοβαρά, εκτός συνόρων, με τον Σόνι) βρίσκεται σε φάση τελικής επιλογής. Ο Καμερουνέζος επιθετικός των Αρκάδων έχει παρακολουθηθεί επισταμένως φέτος, έχει περάσει επιτυχώς όλα τα επίπεδα του σχετικού scouting, αποσπώντας και τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων του συλλόγου στην σχετική διαδικασία και μαζί με 1-2 (το πολύ δύο) ακόμη επιλογές συνθέτει την τελική shortlist της Σλάβια.

Έτσι κι αλλιώς η αγορά Αφρικανών ποδοσφαιριστών δεν είναι άγνωστη τα τελευταία χρόνια στους «ερυθρόλευκους» (6 συνολικά έχουν στο φετινό ρόστερ τους), οι οποίοι σε περίπτωση που προκρίνουν τον Σόνι – έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα ως το 2024 – δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Αρκάδων (ακόμη δεν έχουν γίνει επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων), οι οποίες αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ