EURO

Σοβαρά προβλήματα στα γήπεδα

Πλατινί-Κλήρωση Euro 2012

Μείζον πρόβλημα δημιουργείται στην Ουκρανία, όσον αφορά τη διοργάνωση του EURO 2012

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν σαφής και κατηγορηματικός: ”
Χωρίς Κίεβο, δεν υπάρχει Ουκρανία. Χωρίς πρωτεύουσα, δεν υπάρχει χώρα“, είπε αναφερόμενος στις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται, στην κατασκευή του νέου γηπέδου στο Κίεβο.



Η UEFA ανησυχεί ιδιαίτερα για δύο στάδια: το ένα είναι του Κιέβου και το άλλο του Λβοβ, όπου σύμφωνα με τον Πλατινί “…
δεν έχουν προχωρήσει ούτε εκατοστό στα έργα ανέγερσης“. Γι΄αυτό και αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνάντηση εντός δεκαημέρου, με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς.



Ο Γάλλος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους διοργανωτές, αλλά στο τέλος φρόντισε να… χρυσώσει το χάπι λέγοντας: ”
Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, να μεταφέρουμε σε κάποια άλλη χώρα τη διοργάνωση. Ανησυχούμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη σε μια χώρα και την πολιτική που ακολουθεί“.



Η Πολωνία, συνδιοργανώτρια του EURO 2012, δεν αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα και όλα κυλούν με βάση το χρονοδιάγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ